Kennisbank Mijn Oxilion

Email hosting

Als je op zoek bent naar een email hosting provider voor jouw bedrijf, dan is het goed dat je bij Oxilion terecht bent gekomen. Je wilt natuurlijk makkelijk en snel kunnen communiceren met jouw klanten en andere belangrijke contacten. Het is daarom belangrijk dat jouw bedrijf goed en veilig te bereiken is. Dit maak je mogelijk door te kiezen voor een hosting provider. Door gebruik te maken van Oxilion als jouw email hosting provider, zorgen wij ervoor dat jouw e-mails veilig worden beheerd. Je kunt eenvoudig een groot aantal emailadressen aanmaken op de domeinnaam die je geregistreerd hebt. Door het aanschaffen van een kwalitatief hoog email hosting pakket bij Oxilion kun jij mails versturen en ontvangen waar en wanneer je maar wilt. 

Wat is email hosting?

Feitelijk is email hosting niets anders dan op elektronische wijze een bericht sturen naar een van je relaties en contacten. Email hosting bij Oxilion biedt ruime opslag voor jouw emails en met ons geavanceerde spamfilter verlagen wij de spam enorm. De email wordt opgeslagen op veilige omgevingen die in beheer zijn van Oxilion. Je gebruikt een eigen domeinnaam waarmee de emailadressen worden aangemaakt. Zo’n zakelijk emailadres komt namelijk een stuk betrouwbaarder over dan een emailadres van bijvoorbeeld een gratis dienst met een afgedwongen domeinnaam. Deze emailadressen zijn te gebruiken via webmail of in te stellen in je gebruikelijke programma voor email.

Vragen over email hosting

Heb je nog vragen over email hosting? Onze enthousiaste professionals staan voor je klaar. Het verlenen van persoonlijke en kwalitatief goede support zit in ons DNA. Wij beantwoorden graag al je vragen en zullen jouw voorzien van de informatie die jij nodig hebt. Door onze kennis en ervaring te allen tijde te combineren, kunnen wij je naast het geven van de juiste informatie ook voorzien van het nodige advies. Zo denken we ook graag mee over een veilige emailstroom voor jouw emailsStuur een e-mail of neem telefonisch contact met ons op, zodat we jou direct kunnen helpen.

Email hosting Nederland

Bij Oxilion ben je op de juiste plek voor goedkope email hosting pakketten, waarbij hoge kwaliteit wordt gegarandeerd. Wij zijn een professionele organisatie die persoonlijke en eerlijke communicatie erg belangrijk vindt. De beste persoonlijke support staat daarom bij ons centraal. Wil jij een email hosting pakket aanschaffen? Bestel deze vandaag nog bij Oxilion. We zorgen er samen voor dat jij altijd en overal bereikbaar bent voor jouw klanten. Ben je naast email hosting ook benieuwd naar alle andere mogelijkheden die wij aanbieden wat betreft hosting en domeinen registreren? Bekijk dan onze gehele website of neem contact met ons op.