Kennisbank Mijn Oxilion

Krachtige zakelijke webhosting

Als je als bedrijf zijnde het avontuur aangaat om online vindbaar te worden, is het natuurlijk wel belangrijk dat je op het gebied van hosting goed zit. Veel mensen weten niet helemaal wat hosting precies inhoudt en welke stappen je moet doorlopen om dit wel te begrijpen. Gelukkig bieden we bij Oxilion dé oplossing! Bij ons is het namelijk mogelijk om zakelijke hosting aan te schaffen en zo zeker te weten dat je op het gebied van hosting je hele online avontuur goed zit. Neem zeker een kijkje op deze pagina als je meer wilt weten over de zakelijke hosting van Oxilion!

Business start

€ 12,50

per maand
Bestel
1 GB RAM / 1 vCPU core
10 GB SSD-opslag
Onbeperkt databases
onbeperkt e-mailadressen
SSH toegang
Enterprise besturingssysteem
PHP performance tracking
PHP selectie 5.4 tot nieuwste
Gratis SSL met Lets Encrypt
One-click installer
Patchman
Back-up van al jouw data

Business Plus

€ 25,00

Per maand
Bestel
2 GB RAM / 2 vCPU core
20 GB SSD-opslag
Onbeperkt databases
Onbeperkt e-mailadressen
SSH toegang
Enterprise besturingssysteem
PHP performance tracking
PHP selectie 5.4 tot nieuwste
Gratis SSL met Lets Encrypt
One-click installer
Patchman
Back-up van al jouw data

Business Pro

€ 50,00

Per maand
Bestel
2 GB RAM / 2vCPU core
40 GB SSD-opslag
Onbeperkt databases
Onbeperkt databases
SSH toegang
Enterprise besturingssysteem
PHP performance tracking
PHP selectie 5.4 tot nieuwste
Gratis SSL met Lets Encrypt
One-click installer
Patchman
Back-up van al jouw data

Ook niet zichtbaar meer resources

Business hosting is niet alleen in zichtbare capaciteit ruimer dan Basic hosting. Naast schijfruimte, RAM en CPU hebben ze ook op de achtergrond meer capaciteit om bijvoorbeeld meer processen te verwerken. Ideaal voor de meer geavanceerdere applicaties.

Proactief kwetsbaarheden oplossen

Dagelijks is het in het nieuws. Gehackte en misbruikte applicaties waarbij data wordt gestolen of aanvallen worden uitgevoerd. Vooralsnog neemt dit alleen nog maar toe. Daarom is het van groot belang om software bij te werken wanneer deze vatbaar is voor een lek. Patchman helpt je hierbij en dicht geautomatiseerd de bekende lekken in software zoals WordPress.

Automatische back-ups

Per ongeluk een bestand verwijderd dat niet verwijderd had moeten worden? Geen probleem. Met onze Business Hosting helpen wij je de impact van de fout te minimaliseren. We maken namelijk dagelijks een back-up en bewaren deze voor 10 dagen. Je kunt dus 10 dagen terug in de tijd.

Waarom zakelijke hosting?

Om je op voorhand een beetje wegwijs te maken in de wereld van zakelijke hosting of hosting voor bedrijven is het handig om even in te gaan op de vraag waarom hosting voor een bedrijf nu eigenlijk gunstig is. Niet geheel verrassend kiezen met name bedrijven voor zakelijke hosting. Het gaat er hier met name om dat bedrijven de kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel stellen. Wanneer je als bedrijf zijnde weinig tot geen kennis hebt op online gebied is het natuurlijk heel erg prettig als je al je zorgen uit handen kunt geven. Kies daarom voor de webhosting voor jouw bedrijf die afkomstig is van Oxilion. Zo weet je zeker dat je op het gebied van alles wat er online gebeurt goed zit!

Vragen over zakelijke hosting

Het kan natuurlijk best zijn dat je met wat vragen of opmerkingen blijft zitten met betrekking tot de verschillende varianten op de zakelijke hosting van Oxilion. We raden je – mocht je hier daadwerkelijk mee zitten – aan om contact op te nemen met onze specialisten. Doordat wij in staat zijn om kennis en ervaring te allen tijde te combineren, hebben wij op elke vraag een antwoord en voor elk probleem een oplossing. Neem contact op door ons te bellen en laat weten waar we jou mee kunnen helpen!

Zakelijke hosting aanschaffen bij Oxilion

Als we het hebben over zakelijke hosting dan kan er natuurlijk maar één de beste zijn. Doordat wij al ruim 22 jaar actief zijn in de huidige branche is het om naast passende hosting pakketten aan te schaffen, ook mogelijk om advies te krijgen over het online avontuur dat jij met je bedrijf aangaat. Laat Oxilion zeker de hulp bieden in dit avontuur die jij misschien wel nodig hebt en bereik samen met ons de resultaten die jij online altijd al hebt willen behalen. Bestel jouw zakelijke hosting vandaag nog bij dé specialist op dit gebied: Oxilion!