Kennisbank Mijn Oxilion

Zakelijke hosting

Voor bedrijven is het niet alleen belangrijk om online aanwezig te zijn, maar om écht uit te blinken. Oxilion begrijpt dit en biedt daarom hosting voor jouw website die speciaal is ontworpen om aan de unieke eisen van bedrijven te voldoen. Met meer dan twee decennia ervaring in de hostingbranche, zijn wij uitgerust om elk aspect van jouw online behoeften te ondersteunen, van de initiële setup tot aan de groei en schaalbaarheid van jouw onderneming. Meer weten over zakelijke hosting via Oxilion? Neem gerust contact op!

Business start

€ 12,50

per maand
Bestel
1 GB RAM / 1 vCPU core
10 GB SSD-opslag
Onbeperkt databases
onbeperkt e-mailadressen
SSH toegang
Enterprise webserver
PHP performance tracking
PHP selectie 5.4 tot nieuwste
Gratis SSL met Lets Encrypt
One-click installer
Patchman
Back-up van al jouw data

Business Plus

€ 25,00

Per maand
Bestel
2 GB RAM / 2 vCPU core
20 GB SSD-opslag
Onbeperkt databases
Onbeperkt e-mailadressen
SSH toegang
Enterprise webserver
PHP performance tracking
PHP selectie 5.4 tot nieuwste
Gratis SSL met Lets Encrypt
One-click installer
Patchman
Back-up van al jouw data

Business Pro

€ 50,00

Per maand
Bestel
2 GB RAM / 2vCPU core
40 GB SSD-opslag
Onbeperkt databases
Onbeperkt databases
SSH toegang
Enterprise webserver
PHP performance tracking
PHP selectie 5.4 tot nieuwste
Gratis SSL met Lets Encrypt
One-click installer
Patchman
Back-up van al jouw data

Verschil tussen zakelijke hosting en particulier

Het voornaamste verschil tussen business hosting en basic hosting ligt in de specifieke behoeften en vereisten. Zakelijke hosting is ontworpen om te voldoen aan de hogere eisen van bedrijven op het gebied van prestaties, beveiliging, en betrouwbaarheid. Dit type hosting biedt uitgebreide ondersteuning, geavanceerde beveiligingsmaatregelen zoals automatische back-ups, DDoS-bescherming, en SSL-certificaten, evenals meer resources en schaalbaarheidsopties om groei te ondersteunen.

Basic hosting daarentegen, is gericht op basisbehoeften. Voor hen is onze basic hosting voldoende. Deze is eenvoudiger, met minder nadruk op uitgebreide beveiliging of hoge prestaties, wat het een betaalbare optie maakt voor persoonlijke websites of kleine projecten. Heb je hier verdere vragen over, bel ons gerust!

Compleet online platform

Onze zakelijke hosting gaat verder dan de standaard. Naast ruime schijfruimte, RAM en CPU, bieden we geavanceerde capaciteit voor het verwerken van processen en ondersteunen we de meest veeleisende applicaties. Dit is ideaal voor bedrijven die gebruikmaken van complexe databases of uitgebreide e-commerce platforms.

Beschermen tegen digitale bedreigingen

In een tijd waarin cyberaanvallen en datalekken steeds vaker voorkomen, biedt Oxilion proactieve beveiligingsmaatregelen om jouw online assets te beschermen. Met tools zoals Patchman worden kwetsbaarheden in populaire software zoals WordPress automatisch gedicht, waardoor jouw website veilig blijft tegen de nieuwste bedreigingen.

Automatische back-ups

Fouten gebeuren, maar met Oxilion's zakelijke hosting is de impact minimaal. Onze dagelijkse back-ups, bewaard voor een periode van 10 dagen, zorgen ervoor dat je altijd terug kunt naar een eerdere staat, waardoor verloren gegevens snel hersteld kunnen worden.

Kwaliteit en dienstverlenging voorop

Business hosting van Oxilion is niet zomaar een keuze: het is een investering in de kwaliteit en betrouwbaarheid van jouw online aanwezigheid. Bedrijven kiezen voor ons vanwege onze toewijding aan goede dienstverlening en ons vermogen om complexe online uitdagingen aan te pakken. Onze persoonlijke begeleiding en expertise maken ons de ideale partner voor bedrijven zonder uitgebreide online kennis.

Zakelijke hosting regelen met Oxilion!

Heb je vragen over onze business hosting of wil je meer weten over de specifieke voordelen voor jouw bedrijf? Ons team van experts combineert diepgaande kennis met jarenlange ervaring om op elke vraag een antwoord te bieden en elk probleem op te lossen. Door te kiezen voor zakelijke hosting bij Oxilion, kies je voor een partner die meer biedt dan alleen hosting. Wij bieden een fundament voor jouw online succes, met de zekerheid van geavanceerde beveiliging, betrouwbare prestaties, en ongeëvenaarde klantensupport. Sluit je aan bij de vele bedrijven die al hebben gekozen voor Oxilion en ervaar zelf het verschil.