Kennisbank Mijn Oxilion

Betaalbare hosting

In de wereld van webhosting staat Oxilion synoniem voor betaalbaarheid zonder in te boeten op kwaliteit. Sinds onze oprichting in 2000 hebben we ons ingezet om kwalitatieve hostingdiensten toegankelijk te maken voor iedereen. Onze benadering combineert persoonlijke begeleiding met technische expertise, waardoor we uniek gepositioneerd zijn om elk hostingvraagstuk op te lossen. Onze klanten waarderen vooral onze directe, persoonlijke support en onze inzet om altijd passend advies te geven. Op zoek naar een fijn overzicht van de kosten voor website hosting? Je vindt het bij Oxilion!

Basic start

€ 5,00

per maand
Bestel
1 website
5 GB SSD-opslag
Onbeperkt databases
onbeperkt e-mailadressen
Domeinnaam verplicht
PHP selectie 5.4 tot nieuwste
PHP performance tracking
Gratis SSL met Lets Encrypt
Onbeperkt dataverkeer
Installatron

Basic Plus

€ 10,00

Per maand
Bestel
1 website
10 GB SSD-opslag
Onbeperkt databases
Onbeperkt e-mailadressen
Domeinnaam verplicht
PHP selectie 5.4 tot nieuwste
PHP performance tracking
Gratis SSL met Lets Encrypt
Onbeperkt dataverkeer
Installatron

Basic Pro

€ 20,00

Per maand
Bestel
1 website
20 GB SSD-opslag
Onbeperkt databases
Onbeperkt e-mailadressen
Domeinnaam verplicht
PHP selectie 5.4 tot nieuwste
PHP performance tracking
Gratis SSL met Lets Encrypt
Onbeperkt dataverkeer
Installatron

Wat is website hosting?

Website hosting is een service die ruimte op een server biedt waar je websitebestanden worden opgeslagen, zodat je site toegankelijk is op het internet. Denk aan hosting als het huren van een stuk land waarop je een huis (je website) bouwt. Zonder hosting, kan je website niet worden bezocht door anderen. Hostingproviders zorgen voor de technische aspecten van het onderhouden van deze server, inclusief beveiliging, snelheid en ondersteuning, zodat je website altijd beschikbaar en snel is voor bezoekers. Afhankelijk van je behoeften, kun je kiezen uit verschillende soorten hosting, zoals shared hosting, VPS, dedicated servers, of cloud hosting, elk met unieke voordelen. Ontdek het bij Oxilion!

Shared hosting voordelen

Met onze shared hosting oplossing heb je geen omkijken naar hardware of server software. Wij beheren de hardware en zorgen dat al onze hosting pakketten gegarandeerde resources hebben. Je krijgt dus waar je voor betaalt! Tegelijkertijd ben je verzekerd van up-to-date software. Maandelijks voeren wij updates uit voor onze shared hosting servers zodat alle nieuwe versies weer beschikbaar zijn. Zo zorgen wij dat jij altijd de nieuwste versie van bijvoorbeeld WordPress kunt draaien.

Gegarandeerde snelheid

We begrijpen dat de prestaties van je website cruciaal zijn. Daarom garanderen onze hostingpakketten een uitstekende uptime en snelle laadtijden, ondersteund door moderne technologieën en een robuuste infrastructuur. Onze servers zijn uitgerust met de nieuwste softwareversies en worden regelmatig bijgewerkt om de veiligheid en prestaties te maximaliseren.

Geavanceerde beveiligingsmaatregelen

Veiligheid is erg belangrijk. Zo zijn onze shared hosting servers voorzien van geavanceerde technieken om de veiligheid te waarborgen. Elk hostingpakket is geïsoleerd om te zorgen voor maximale veiligheid en privacy. De hosting pakketten worden beschermd tegen overmatig gebruik van andere hosting pakketten. Hinder van een andere applicatie op dezelfde server is hiermee tot een minimum beperkt. Een enkele site op onze shared hosting kan dus niet leiden tot complete downtime voor de server.

Gratis SSL met Let’s Encrypt

Met Let’s Encrypt kan eenvoudig en snel een gratis SSL-certificaat worden aangemaakt en geïnstalleerd. Dit is standaard beschikbaar op al onze shared hosting pakketten.

Toch liever een betaald certificaat met zekerheid? Dat kan ook! Er is altijd een manier om de communicatie van de applicatie over het internet af te schermen.

Vraag een betaald certificaat Vraag aan

Software binnen handbereik

Snel en eenvoudig software zoals WordPress installeren op je hostingpakket. Met de One-click installer genaamd Installatron is dit zo gepiept. Niet alleen kan je de software met enkele klikken installeren, ook kan Installatron de software periodiek bijwerken. Erg handig!

Website hosting regelen bij Oxilion!

Doordat wij al ruim 22 jaar bezig zijn met het behalen van de doelen van al onze klanten kunnen we zeggen dat er geen betere plek is voor je betaalbare webhosting met uitstekende kwaliteit. Met Oxilion kies je voor een hostingpartner die kwaliteit, veiligheid, en klantenservice hoog in het vaandel heeft staan. Onze jarenlange ervaring en toewijding aan klanttevredenheid maken ons de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar betaalbare, maar toch kwalitatief hoogwaardige hosting. Begin vandaag nog met Oxilion en ervaar zelf het verschil.

Veelgestelde vragen

Wat maakt Oxilion's webhosting uniek ten opzichte van andere aanbieders?

Oxilion onderscheidt zich door onze persoonlijke benadering, uitgebreide technische expertise, en onze inzet voor duurzaamheid, focus op kwaliteit en veiligheid. Onze ISO 14001 en 9001 certificering benadrukt onze toewijding aan milieuvriendelijke praktijken en hoge vorm van kwaliteit.

Kan ik mijn bestaande website gemakkelijk overzetten naar Oxilion?

Ja, onze specialisten kunnen je ondersteunen bij het soepel overzetten van je bestaande website naar onze servers, met minimale onderbreking.

Biedt Oxilion ondersteuning voor WordPress websites?

Absoluut, al onze hostingpakketten zijn geschikt voor WordPress, inclusief one-click installatie en automatische updates om je website veilig en up-to-date te houden.

Hoe schaal ik mijn hostingpakket op als mijn website groeit?

Oxilion biedt flexibele opschalingsmogelijkheden. Je kunt op elk moment upgraden naar een hoger pakket om aan je groeiende behoeften te voldoen, zonder downtime.

Wat gebeurt er als ik de limieten van mijn hostingpakket overschrijd?

Vanuit de server worden meldingen verzonden die je tijdig op de hoogte brengen. Mocht je de limieten raken, zullen nieuwe verwerkingen niet meer gedaan kunnen worden tot het weer rustiger wordt op je pakket. Indien dit structureel voorkomt is het tijd voor actie. Je zult nooit onverwachte kosten tegenkomen zonder voorafgaande kennisgeving.

Op zoek naar zakelijke hosting?

Dan is onze Business Hosting ideaal voor jou!

Bekijk Business Hosting Bekijk Business Hosting