Kennisbank Mijn Oxilion

Betaalbare hosting

Als we het hebben over goede hosting betekent dat niet meteen dat dit veel geld moet kosten. Het kan natuurlijk best zijn dat je weinig tot geen online ervaring hebt en daardoor verwacht dat het avontuur dat jij aangaat veel geld gaat kosten. Gelukkig is dit niet het geval, want je bent gewoon bij Oxilion terecht gekomen. Bij Oxilion bieden we de beste, betaalbaarste hosting die er is. Naast dat wij de kwaliteit bieden die jij mag verwachten, zijn we ook nog eens in staat om je altijd passend advies te geven. Doordat onze specialisten ervaring en kennis combineren, kunnen we elk probleem binnen no time oplossen en kunnen we iedere vraag binnen no time beantwoorden.

Bestel jouw betaalbare hosting vandaag nog bij dé specialist op dit gebied: Oxilion!

Basic start

€ 5,00

per maand
Bestel
1 website
5 GB SSD-opslag
Onbeperkt databases
onbeperkt e-mailadressen
Domeinnaam verplicht
PHP selectie 5.4 tot nieuwste
PHP performance tracking
Gratis SSL met Lets Encrypt
Onbeperkt dataverkeer
Installatron

Basic Plus

€ 10,00

Per maand
Bestel
1 website
10 GB SSD-opslag
Onbeperkt databases
Onbeperkt e-mailadressen
Domeinnaam verplicht
PHP selectie 5.4 tot nieuwste
PHP performance tracking
Gratis SSL met Lets Encrypt
Onbeperkt dataverkeer
Installatron

Basic Pro

€ 20,00

Per maand
Bestel
1 website
20 GB SSD-opslag
Onbeperkt databases
Onbeperkt e-mailadressen
Domeinnaam verplicht
PHP selectie 5.4 tot nieuwste
PHP performance tracking
Gratis SSL met Lets Encrypt
Onbeperkt dataverkeer
Installatron

Betaalbare webhosting van Oxilion

Een enorme misvatting die al tijden in de online wereld bestaat is dat slechte webhosting ook betaalbare webhosting moet zijn. Bij Oxilion bewijzen we graag dat dit gegeven niet waar is. Doordat wij al ruim 22 jaar bezig zijn met het behalen van de doelen van al onze klanten kunnen we zeggen dat er geen betere plek is voor je betaalbare webhosting met uitstekende kwaliteit. Het verschil dat wij hebben ten opzichte van concurrenten, is dat er bij ons sprake is en altijd zal zijn van persoonlijke begeleiding. Toen wij in 2000 op een zolderkamertje begonnen wisten we al dat dit de manier was om ons te onderscheiden op deze wijze. En zie daar: 22 jaar later staan we er nog en zijn we enkel groter en persoonlijker geworden. Is er dus een betere plek voor je cheap webhosting? Dacht het niet!

Geen omkijken naar hardware of server software

Met onze shared hosting oplossing heb je geen omkijken naar hardware of server software. Wij beheren de hardware en zorgen dat al onze hosting pakketten gegarandeerde resources hebben. Je krijgt dus waar je voor betaalt!

Tegelijkertijd ben je verzekerd van up-to-date software. Maandelijks voeren wij updates uit voor onze shared hosting servers zodat alle nieuwe versies weer beschikbaar zijn. Zo zorgen wij dat jij altijd de nieuwste versie van bijvoorbeeld WordPress kunt draaien.

Software binnen handbereik

Snel en eenvoudig software zoals WordPress installeren op je hostingpakket. Met de One-click installer genaamd Installatron is dit zo gepiept. Niet alleen kan je de software met enkele klikken installeren, ook kan Installatron de software periodiek bijwerken. Erg handig!

Vragen over betaalbare website hosting

Het kan natuurlijk best zijn dat je met wat vragen of opmerkingen blijft zitten met betrekking tot de verschillende varianten op de website hosting van Oxilion. We raden je – mocht je hier daadwerkelijk mee zitten – aan om contact op te nemen met onze specialisten. Doordat wij nogmaals in staat zijn om kennis en ervaring te allen tijde te combineren, hebben wij op elke vraag een antwoord en voor elk probleem een oplossing. Neem telefonisch contact met ons op en laat weten waar we jou mee kunnen helpen!

Wij zorgen voor een veilige omgeving

Veiligheid is erg belangrijk. Zo zijn onze shared hosting servers voorzien van geavanceerde technieken om de veiligheid te waarborgen. Elk hosting pakket draait zogezegd in een eigen kooi. Je kunt dus nooit bij data van anderen komen of anderen bij data van jou.

De hosting pakketten worden beschermd tegen overmatig gebruik van andere hosting pakketten. Hinder van een andere applicatie op dezelfde server is hiermee tot een minimum beperkt. Een enkele site op onze shared hosting kan dus niet leiden tot complete downtime voor de server.

Gratis SSL met Let's Encrypt

Met Let’s Encrypt kan eenvoudig en snel een gratis SSL-certificaat worden aangemaakt en geïnstalleerd. Dit is standaard beschikbaar op al onze shared hosting pakketten.

Toch liever een betaald certificaat met zekerheid? Dat kan ook! Er is altijd een manier om de communicatie van de applicatie over het internet af te schermen.

Vraag een betaald certificaat Vraag aan

Betaalbare hosting kopen bij Oxilion

Als we het hebben over betaalbare hosting dan kan er natuurlijk maar één de beste zijn. Doordat wij al ruim 22 jaar actief zijn in de huidige branche is het mogelijk om naast passende hosting pakketten aan te schaffen, ook mogelijk om advies te krijgen over het online avontuur dat jij met je bedrijf aangaat. Laat Oxilion zeker de hulp bieden in dit avontuur die jij misschien wel nodig hebt en bereik samen met ons de resultaten die jij online altijd al hebt willen behalen. Bestel jouw betaalbare hosting vandaag nog bij dé specialist op dit gebied: Oxilion!

Op zoek naar zakelijke hosting?

Dan is onze Business Hosting ideaal voor jou!

Bekijk Business Hosting Bekijk Business Hosting