Mijn Oxilion Mijn Oxilion

Eenvoudige webhosting als basis

Managed webhosting op SSD voorzien van de basis die je nodig hebt voor jouw website tegen een lage prijs. Dat is onze basic hosting.

Let op, bij afname van Basic Hosting is een domeinregistratie verplicht.

Basic start

€ 5,00

per maand
Bestel
1 website
5 GB SSD-opslag
Onbeperkt databases
onbeperkt e-mailadressen
Gratis SSL met Lets Encrypt
Onbeperkt dataverkeer
Installatron

Basic Plus

€ 10,00

Per maand
Bestel
1 website
10 GB SSD-opslag
Onbeperkt databases
Onbeperkt e-mailadressen
Gratis SSL met Lets Encrypt
Onbeperkt dataverkeer
Installatron

Basic Pro

€ 20,00

Per maand
Bestel
1 website
20 GB SSD-opslag
Onbeperkt databases
Onbeperkt e-mailadressen
Gratis SSL met Lets Encrypt
Onbeperkt dataverkeer
Installatron

Geen omkijken naar hardware of server software

Met onze shared hosting oplossing heb je geen omkijken naar hardware of server software. Wij beheren de hardware en zorgen dat al onze hosting pakketten gegarandeerde resources hebben. Je krijgt dus waar je voor betaalt!

Tegelijkertijd ben je verzekerd van up-to-date software. Maandelijks voeren wij updates uit voor onze shared hosting servers zodat alle nieuwe versies weer beschikbaar zijn. Zo zorgen wij dat jij altijd de nieuwste versie van bijvoorbeeld WordPress kunt draaien.

Software binnen handbereik

Snel en eenvoudig software zoals WordPress installeren op je hostingpakket. Met de One-click installer genaamd Installatron is dit zo gepiept. Niet alleen kan je de software met enkele klikken installeren, ook kan Installatron de software periodiek bijwerken. Erg handig!

Hoe dan? Nou zo.

Wij zorgen voor een veilige omgeving

Veiligheid is erg belangrijk. Zo zijn onze shared hosting servers voorzien van geavanceerde technieken om de veiligheid te waarborgen. Elk hosting pakket draait zogezegd in een eigen kooi. Je kunt dus nooit bij data van anderen komen of anderen bij data van jou.

De hosting pakketten worden beschermd tegen overmatig gebruik van andere hosting pakketten. Hinder van een andere applicatie op dezelfde server is hiermee tot een minimum beperkt. Een enkele site op onze shared hosting kan dus niet leiden tot complete downtime voor de server.

Gratis SSL met Let's Encrypt

Met Let’s Encrypt kan eenvoudig en snel een gratis SSL-certificaat worden aangemaakt en geïnstalleerd. Dit is standaard beschikbaar op al onze shared hosting pakketten.

Toch liever een betaald certificaat met zekerheid? Dat kan ook! Er is altijd een manier om de communicatie van de applicatie over het internet af te schermen.

Vraag een betaald certificaat Vraag aan

Stel jij hogere eisen aan de webhosting?

Dan is onze Business Hosting ideaal voor jou!

Bekijk Business Hosting Bekijk Business Hosting