Menu
Mijn Oxilion Mijn Oxilion

Hosting

Wie op zoek is naar hosting voor zijn of haar bedrijf, is bij Oxilion volledig aan het juiste adres. Doordat wij een ruime ervaring in deze branche combineren met een grote hoeveelheid aan kennis is dit dé plek om de hosting voor je bedrijf te scoren. Of je nu al een flinke ervaring hebt op het gebied van hosting of dat je tot op heden eigenlijk geen idee hebt wat dit allemaal inhoudt: het is goed dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Je vindt hier namelijk een boel nuttige informatie over de hosting van Oxilion die wij met alle plezier aanbieden!

Inbegrepen
Optioneel, mogelijk meerprijs
Niet inbegrepen
Basic hosting
Business hosting
VPS
SSD storage
Gratis SSL met Lets Encrypt
DKIM ondersteund
Up-to-date software
Monitoring
Back-up
Disaster Revovery
Back-up van bestanden
Back-up van databases
One-click software installer
Patchman
Onbeperkt domeinen koppelen
Server voor jou alleen
Domeinnaam verplicht
SSH toegang
Zelf resources schalen

Wie is Oxilion?

Op het gebied van hosting kan er maar één de beste zijn en laat het dan meteen zo leuk worden dat je ook nog eens bij de beste partij op dat gebied terecht bent gekomen. Wij zijn in 2000 al begonnen met het aanbieden van hostingdiensten waarbij wij persoonlijke support hoog in het vaandel hebben staan, wij zijn dan ook nog als één van de weinige die telefonisch support geven aan onze klanten. Wij zijn vakkundig opgeleid, waarbij wij het gebruik maken van state of the art systemen en technieken en zijn wij betrokken bij het milieu en de gevolgen hiervan, waarbij wij ISO 14001 zijn gecertificeerd. 

Doordat wij verschillende webhosting pakketten aanbieden, is het mogelijk om dat wat jij online belangrijk vindt en waar jij online veel waarde aan hecht, aan te schaffen. Wij bieden naast informatie over de hosting provider en de website hosting service ook met name informatie en producten in de webhosting van Nederland. Ben je dus op zoek naar een bedrijf dat jouw webhosting op zich kan nemen? Dan ben je bij Oxilion helemaal aan het goede adres!

Servers met hoge beschikbaarheid

Of je nu host op onze shared hosting servers of een eigen VPS neemt, alle servers hebben een zeer hoge beschikbaarheid. Wij gebruiken VMware voor het verdelen van de resources in ons datacenter. Met deze software kunnen wij zorgen voor een zogenoemd High Available platform. De kans op downtime door onderhoud aan of falen van hardware is hierdoor zeer laag.

Vragen over webhosting

Het kan natuurlijk best zijn dat je met wat vragen of opmerkingen blijft zitten met betrekking tot de verschillende varianten op de website hosting van Oxilion. We raden je – mocht je hier daadwerkelijk mee zitten – aan om contact op te nemen met onze specialisten. Doordat wij nogmaals in staat zijn om kennis en ervaring te allen tijde te combineren, hebben wij op elke vraag een antwoord en voor elk probleem een oplossing. Neem contact op via onze website en laat weten waar we jou mee kunnen helpen!

Hosting kopen bij Oxilion

Als we het hebben over hosting dan kan er natuurlijk maar één de beste zijn. Doordat wij al ruim 22 jaar actief zijn in de huidige branche is het mogelijk om naast passende hosting pakketten aan te schaffen, ook mogelijk om advies te krijgen over het online avontuur dat jij met je bedrijf aangaat. Laat Oxilion zeker de hulp bieden in dit avontuur die jij misschien wel nodig hebt en bereik samen met ons de resultaten die jij online altijd al hebt willen behalen. Bestel jouw hosting pakketten vandaag nog bij dé specialist op dit gebied: Oxilion!