VPS hosting | Krachtige eigen serverruimte

Een eigen VPS op ons krachtige platform om jouw project of applicatie tot een succes te maken. Met de hoge uptime die geboden wordt dankzij onze grensverleggende aanpak heb jij enkel omkijken naar de software op de VPS zelf.  Als het aankomt op VPS hosting is het natuurlijk belangrijk dat je bij het bedrijf terecht komt waar dit het beste wordt aangeboden. Gelukkig is dat ook zo, want je hebt ons inmiddels gevonden. Bij Oxilion bieden we verschillende VPS hosting pakketten die ervoor zorgen dat jij al jouw online zorgen werkelijk uit handen kunt geven. Het online avontuur dat jij met jouw bedrijf aangaat kan nog wel eens als lastig worden ervaren, maar door ons in te zetten op het gebied van de VPS hosting weet je zeker dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken. Bekijk snel deze pagina als je op zoek bent naar VPS hosting en wie weet nemen wij binnenkort al jouw online problemen uit handen!

VPS S

€ 49,00

Per maand
2 GB RAM
2 vCPU cores
30 GB SSD
Disaster Recovery, 4 restore punten
Optioneel ServicePlus
Optioneel Back-up
Uitbreidbaar in RAM, VCPU en SSD
Neem contact op Neem contact op

VPS M

€ 99,00

Per maand
4 GB RAM
4 vCPU cores
60 GB SSD
Disaster Recovery, 4 restore punten
Optioneel ServicePlus
Optioneel Back-up
Uitbreidbaar in RAM, VCPU en SSD
Neem contact op Neem contact op

VPS L

€ 199,00

Per maand
8 GB RAM
6 vCPU cores
120 GB SSD
Disaster Recovery, 4 restore punten
Optioneel ServicePlus
Optioneel Back-up
Uitbreidbaar in RAM, VCPU en SSD
Neem contact op Neem contact op

Extra zeker met ServicePlus

Met een eigen VPS komen ook verantwoordelijkheden. Een deel van die verantwoordelijkheden kunnen wij van je overnemen. Wij hebben een solide platform ingericht voor de monitoring van jouw server en tijdens onze kantoortijden acteren wij direct op meldingen. Tevens voorzien wij jouw server maandelijks van nieuwe updates. Zo blijft je software up-to-date en je server veilig.

Meer informatie ServicePlus

Geen dataverlies door back-up

Het hebben van een goede back-up strategie verhoogt de continuïteit van je bedrijf. Een foutje, een boze medewerker, hacker of een defect. Dit zijn allen valide redenen waarom back-up een life safer kan zijn. Met de back-up oplossing die wij bieden haal je eenvoudig en snel data terug tot 10 dagen geleden.

Meer weten over het niet verliezen van data? Neem dan contact op.

Neem contact op Neem contact op

Wat is een Virtual Private Server?

De afkorting van een Virtual Private Server is VPS. Deze term zal wellicht niet onbekend zijn, maar wat houdt een VPS nu precies in?

Een server is een plek waar data opgeslagen kan worden zoals een Magento webshop of WordPress websiteOok kan een VPS gebruikt worden om meerdere applicaties te draaien, zie bijvoorbeeld onze shared hostingDoor gebruik van virtualisatiesoftware verdelen wij de capaciteit van een fysieke server in kleine stukken. Een VPS is dus virtueel en niet fysiek aanwezig. Deze capaciteit wordt enkel voor één klant ingericht en gebruikt met een eigen besturingssysteem. Dat slaat op het deel ‘Private’. Dit is in een notendop de term Virtual Private Server.

Door de virtualisatie van een fysieke server is deze oplossing erg schaalbaar. Wanneer je meer resources nodig hebt, omdat bijvoorbeeld het verkeer naar je webshop stijgt, kan je eenvoudig meer resources bij laten zetten. Erg flexibel dus.

Waarom een VPS bij Oxilion?

Standaard hebben wij ons VPS-aanbod voorzien van enkele gemakken. Wij staan hierbij voor een onafhankelijke, grensverleggende aanpak in zowel kwaliteit als standaardisatie van onze diensten: dit leidt tot een robuuste omgeving voor de servers van Oxilion. Wat doen wij precies? 

VMware virtualisatie en SSD opslag

VMware is een toonaangevende speler in de wereld als het draait om virtualisatie. Met deze software zijn wij in staat om geavanceerde clusters te bouwen waar een VPS opgeleverd kan worden met een zeer hoge beschikbaarheid. Dit wordt High Available genoemd.

Een applicatie moet data kunnen opslaan en ophalen van de opslag. Dit wordt lezen en schrijven genoemd en de snelheid van het opslagsysteem wordt uitgedrukt in Inputs en Outputs per Seconde (IOPS). Veel applicaties worden zeer intensief gebruikt en hebben daarom een hoge IOPS nodig. Standaard leveren wij de VPS op met SSD van zeer hoge kwaliteit en zeer hoge IOPS. Alles om de verwerking van data zo snel mogelijk te houden.

Hoge mate van zekerheid

Standaard zijn onze VPS opgeleverd in het netwerksegment achter onze DDoS wasstraat van de stichting Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP). Deze anti DDoS oplossing houdt het verkeer 24*7 in de gaten en zal bij constatering van ‘vuil’ verkeer starten met het ‘wassen’ van dat verkeer. Hierdoor zal het ‘vuile’ verkeer afgeslagen worden terwijl het ‘goede’ verkeer we overkomt. Je kunt dus zonder problemen verder draaien.

Zonder een back-up is de continuïteit van je organisatie niet geborgd. Er kan altijd iets gebeuren met een VPS door eigen toedoen of toedoen van anderen. Met de back-up & restore methode ben je in staat om de VPS snel te herstellen naar een eerder moment. Je bent snel weer online en back in business. De back-up wordt iedere nacht gemaakt en de gemaakte back-up wordt opgeslagen voor een duur van vier dagen.

Vragen over VPS hosting?

Vanaf de start van ons bedrijf in 2000 zit het verlenen van persoonlijke en kwalitatief goede support in ons DNA. Wanneer je er zelf niet uit komt, kan je altijd contact met ons opnemen door bijvoorbeeld te bellen. Het enthousiaste team staat met haar kennis voor je klaar om jou te ondersteunen bij de alledaagse taken en issues bij een VPS.

VPS hosting kopen bij Oxilion

Als we het hebben over VPS hosting dan kan er natuurlijk maar één de beste zijn. Doordat wij al ruim 22 jaar actief zijn in de huidige branche is het mogelijk om naast passende hosting pakketten aan te schaffen, ook mogelijk om advies te krijgen over het online avontuur dat jij met je bedrijf aangaat. Laat Oxilion zeker de hulp bieden in dit avontuur die jij misschien wel nodig hebt en bereik samen met ons de resultaten die jij online altijd al hebt willen behalen. Bestel jouw VPS hosting vandaag nog bij dé specialist op dit gebied: Oxilion!