Inspirerend werkevent: Dag van het Werkplezier

Evenementen
Over ons

Op vrijdag 8 juni is het zover: de derde editie van de Dag van het Werkplezier!
Wij haken dit jaar graag aan. Raoul Werger is sinds kort ook Werkplezierambassadeur.
Met spreker Alexander den Heijer en workshops over o.a. ‘Het krachtig stellen van grenzen’ en ‘Maak werk van je Droom’ belooft het een heel inspirerende dag te worden.
In dit artikel leggen we uit wat de dag precies inhoudt en hopen we dat jij ook het nut van deze Dag ziet voor jouw organisatie.

Ontwikkeling van ‘het goede’

Vanuit de overtuiging dat het beter werkt om je te richten op ‘het goede’ in plaats van bestrijden van ‘het slechte’, is dit evenement tot stand gekomen.
Een fris en positief werkevent met festivalsfeer, waar de focus ligt op het ontwikkelen van ‘het goede’.

Een nieuwe wereld met alle ruimte voor kwetsbaarheid

Het doel van De Dag van het Werkplezier is een nieuwe wereld creëren, waarin iedere werknemer met plezier en positieve energie aan het werk is. Hierbij wordt gedacht vanuit het welzijn van mensen. De missie vanuit de grondleggers is dan ook als volgt geformuleerd:
In 2025 staat werkplezier bovenaan de agenda van elke organisatie.

Werkplezier kan klinken als een lollige term, maar dat is niet de insteek.
Het is niet de bedoeling dat je met geforceerde vrolijkheid naar je werk gaat, maar dat er vanuit echte verhalen, gevoelens en kwetsbaarheid van jou én je collega’s een prettige werksfeer binnen de organisatie heerst.

Voor wie?

De doelgroep van dit werkevent is zeer breed en als volgt omschreven:
Elk individu of team dat gelooft in het cruciale belang van werkplezier binnen organisaties en hier actief voor wil strijden’.
Ofwel: wil je meer werkplezier voor jezelf en jouw organisatie? Wees erbij op vrijdag 8 juni en leer met behulp van praktische workshops dit gezamenlijke doel te bereiken.

 

 

De Aftermovie van 2017 

Een duidelijke toekomstvisie

Door middel van informeren, discussiëren en inspireren wordt een nieuwe mindset gecreëerd: Vanuit systeemdenken naar mensdenken.
Bij het bezoeken van dit event mag je nieuwe informatie en perspectieven verwachten die praktisch zijn en je gevoel en je denken stimuleren. Het thema ‘Werkplezier’ wordt door discussies bespreekbaar gemaakt en vanuit verschillende invalshoeken belicht. Daarnaast ga je geïnspireerd en met een duidelijke toekomstvisie naar huis. Hopelijk gemotiveerd en klaar om een kentering teweeg te brengen.

En.. ben je overtuigd?

Meld je dan snel aan voor deze toffe, inspirerende dag.
De kosten zijn €59,95 per persoon, inclusief een heerlijke lunch van Restaurant Dorset en koffie of thee met appeltaart.
Je kunt je aanmelden voor één van de 13 workshops, voor ieder wat wils dus! Het event vindt plaats op 4 locaties in het centrum van Enschede: de Grote Kerk (plenair), het Stadhuis en 2 locaties van Concordia.
Via de website van Dag van het Werkplezier kun je ook gratis het manifest aanvragen voor meer informatie en inspiratie.

We zien je daar graag!