Domeinnaam kopen zonder hosting

domeinnaam

In de online wereld draait alles om identiteit. Het kiezen van een juiste domeinnaam helpt jou om deze identiteit te vestigen. Heb je al een idee over jouw nieuwe domeinnaam? Maar heb je nog geen concrete plannen over de inrichting van de website? Dan is een domeinnaam kopen zonder hosting voor jou de oplossing! Lees in dit bericht alles over de verschillen, de voordelen en het registeren van een domeinnaam zonder hosting. Oxilion helpt jou graag verder!

Wat is het verschil: met of zonder hosting?

Allereerst is het belangrijk om de verschillen tussen deze twee opties te begrijpen. Zo weet je zeker of je een goede keuze maakt. Een domeinnaam kopen met hosting houdt in dat je niet alleen de naam, het domein (de website) vastlegt, maar ook meteen de serverruimte. Hier bouw jij jouw websitebestanden en inhoud van de website op. Ideaal dus, wanneer je meteen van plan bent om een website te bouwen en hosten.

Met het kopen van een domeinnaam zonder hosting, registreer je alleen de domeinnaam zelf. Dit betekent dat jij alvast de rechten van jouw nieuwe domein hebt, maar dat je nog geen webserverruimte hebt voor het hosten van de website. Dit kan in sommige situaties namelijk een slimme beslissing zijn!

De voordelen van domeinnaam kopen zonder hosting

Een domeinnaam kopen zonder hosting heeft enkele voordelen. Je parkeert namelijk de domeinnaam voor een bepaalde periode en wacht even met het creëren van de website. Welke voordelen dat zijn, lees je hieronder:
  1. Nu beschermen, later gebruiken
    Heb jij een goede merknaam bedacht die jij wil vastleggen? Maar ben je nog niet toe gekomen aan de invulling van jouw website? Het grootste voordeel van het kopen van een domeinnaam zonder hosting is dat jij jouw merknaam beschermt. Anderen hebben vanaf dan geen recht meer om het domein te gebruiken. Op deze manier weet je zeker dat jij jouw nieuwe naam online beschermt. Tot slot geeft het rust, omdat je weet dat jouw unieke merknaam niet meer overgenomen kan worden.
  2. Het geeft SEO-technische voordelen
    Naast de bescherming van jouw merknaam creëert een domeinnaam zonder hosting ook SEO-technische voordelen. Merk je dat jouw bezoekers veel op bepaalde termen zoeken? En kun jij een domeinnaam verzinnen die een bepaalde zoekterm bevat? Laat deze nieuwe domeinnaam dan doorverwijzen naar jouw huidige website. Je bereikt hierdoor een groter publiek en vergroot jouw online vindbaarheid.
  3. Stuur bezoekers eenvoudig door
    Tot slot is het kopen van een domeinnaam zonder hosting ook handig wanneer jij een lastige merknaam hebt. Merk je dat bezoekers vaak een andere website intypen, door bijvoorbeeld spelfouten te maken? Creëer dan nieuwe domeinnamen inclusief deze fouten en laat ze doorverwijzen naar jouw huidige website. Een win-winsituatie, voor zowel jou als jouw bezoekers!

Domeinnaam registreren zonder hosting

Het registeren van een domeinnaam zonder hosting is eenvoudig. Allereerst bedenk je een pakkende en relevante domeinnaam voor jouw merk. Eentje gevonden? Controleer het domein met onze handige online checker en bekijk of deze nog beschikbaar is. Tot slot bepaal je de gewenste extensie. Ga je voor een internationale, landelijke of misschien wel regionale extensie? De rest van de werkzaamheden nemen wij voor onze rekening. Wij helpen je graag bij het adviseren en registeren van een domeinnaam zonder hosting. Neem gerust contact op met onze specialisten!

Bij bulk modus is een extensie (zoals .nl) verplicht.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
Zoeken

Domeinnaam kopen zonder hosting bij Oxilion

Eenvoudig een domeinnaam kopen zonder hosting doe je bij Oxilion. Met meer dan twintig jaar ervaring hebben wij al duizenden klanten verder mogen helpen. Met Oxilion weet je zeker dat jouw basis staat om al jouw online resultaten te behalen. Een domeinnaam kopen zonder hosting doe je bij Oxilion: het startpunt voor jouw online succes!

Meer informatie nodig?

Wil je graag nog meer informatie over het kopen van een domeinnaam zonder hosting? Onze specialisten adviseren jou graag. Iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:30 uur staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Bel ons op 088 - 787 7678 of stuur een e-mail naar info@oxilion.nl. Ons team staat voor je klaar!

Benieuwd naar domeinregistratie van Oxilion?

Kijk dan hier verder!
Meer over domeinregistratie Meer info over domeinen