Nieuwe hosting servers staan live!

Oplossingen
hosting
shared hosting
plesk
Na een periode van veel onderzoek en testen zijn wij erg blij dat we kunnen vertellen dat ons nieuwe shared hosting platform in gebruik is genomen. Vanaf heden zullen wij nieuwe hostingpakketten opleveren op onze nieuwe Plesk servers!

Je leest het goed, Plesk servers. Waar we jarenlang tevreden gebruik hebben gemaakt van het controlepaneel DirectAdmin hebben we besloten om met Plesk door te gaan. Enige tijd geleden hebben we al besloten dat Plesk onze voorkeur heeft voor VPS omgevingen en deze lijn zetten we nu door op onze eigen shared hosting servers. Plesk is een organisatie die snel doorontwikkelt en regelmatig nieuwe functionaliteiten toevoegt. Daarnaast kunnen wij verder specialiseren met een duidelijke focus en biedt Plesk professionele ondersteuning vanuit een commerciële organisatie.

We blijven onze twee shared hosting lijnen aanbieden zoals bekend, Basic en Business. Deze pakketten zijn en blijven voorzien van een one-click installer, Patchman en een PHP-selector. Maar er zijn ook diverse nieuwe mogelijkheden.
 
Basic hosting
  • PHP 8.2 beschikbaar. Lanceer de nieuwste applicaties compatible met deze actuele release van PHP.
  • PHP x-ray, een tool die je helpt bij het opsporen van bottlenecks en vertragingen in je website met een CMS zoals WordPress, Joomla en Drupal.
  • Volledige ondersteuning voor DKIM, de digitale handtekening voor e-mail om de kans op phishing te verkleinen.
Business hosting
  • Alles wat Basic hosting biedt.
  • LiteSpeed webserver, enterprise webserver met hoge performance die de laadtijden van jouw website zal verkorten.
  • SSH toegang, ideaal voor ontwikkelaars die gebruik maken van GIT-repositories.

Wat doet dit met de kosten van het pakket?
Niets. We blijven de pakketten aanbieden tegen de huidige tarieven.

Nieuw bestelde pakketten zullen standaard op onze nieuwe shared hosting servers worden opgeleverd. Voor onze bestaande Plesk en DirectAdmin servers stellen wij een migratieplan op en gaan wij deze server voor server migreren. Hierover communiceren wij later.

Bestel jouw hostingpakket

Onze pakketten worden opgeleverd op onze nieuwe shared hosting servers. Maak dan ook direct gebruik van onze nieuwe functionaliteiten en bestel jouw gewenste hostingpakket. Basic of Business hosting, maak je keuze op onze pagina.
Onze shared hosting Onze shared hosting