Oxilion aanwezig op Webwinkel Vakdagen 2019

Over ons

Op 23 en 24 januari 2019 staan we met onze stand op de Webwinkel Vakdagen!

Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen is met meer dan 13.000 bezoekers de grootste e-commerce vakbeurs in de Benelux. De beurs biedt een overzicht van alle mogelijke oplossingen die nodig zijn voor blijvend e-commerce succes op onder andere de gebieden: hosting, marketing, logistiek en klantcontact.

Op 23 en 24 januari is er weer een gloednieuwe editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s en exposanten, waaronder wij!

Managed Hosting van Oxilion

Met aandacht, een berg aan kennis en vakmanschap zorgen wij ervoor dat jouw website, webshop of app draait zoals het hoort: perfect. Dan is jouw besturingssysteem en software op de server altijd up-to-date, waardoor de kans op misbruik en het lekken van data wordt verlaagd.

Tijdens de Webwinkel Vakdagen staan we met een team van enthousiaste collega’s voor je klaar om jou alles over onze Managed Hosting te vertellen. Je kunt ons vinden op stand 238 in hal 7 van Jaarbeurs Utrecht.

Ook naar de Webwinkel Vakdagen 2019?

Toegang tot de Webwinkel Vakdagen is gratis. Klik hier om je aan te melden en een ticket te bemachtigen.

Wij zorgen ervoor dat de koffie klaarstaat en schieten een mooi polaroidfotootje van je: een leuke herinnering voor thuis! Tot dan!