Kennisbank Mijn Oxilion

Oxilion en Fundaments slaan handen ineen

Over ons

Graag willen we het volgende delen: vanaf 6 juni 2019 bundelen we onze krachten met onze zusterorganisatie Fundaments. Met het ‘nieuwe’ Fundaments richten we ons als full-servicepartner op het ontwikkelen en leveren van hoogwaardige IT-omgevingen voor aanbieders en gebruikers van clouddiensten. Daarnaast wordt het dienstenportfolio uitgebreid met publieke clouddiensten gebaseerd op VMware en Amazon Webservices. De dienstverlening op het vlak van het registreren van domeinnamen en het verzorgen van standaard hostingactiviteiten blijven aangeboden worden door Oxilion, als label van Fundaments.

Samen staan we sterker

Bij Oxilion zagen we een steeds grotere tweedeling ontstaan tussen de behoeftes van de particuliere en klein-zakelijke klanten enerzijds en anderzijds die van de groot-zakelijke klanten. In de markt maakt Oxilion voor haar klanten vooral het verschil dankzij een hele goede (online) service. Bij groot-zakelijke klanten ligt de focus vooral op persoonlijke dienstverlening en complete ontzorging. De daaraan gekoppelde Managed Services zijn al jaren onderdeel van de dienstverlening van Oxilion.

Tegelijkertijd kregen we bij onze zusterorganisatie Fundaments, aanbieder van cloudinfrastructuurdiensten voor de zakelijke markt, de afgelopen jaren van klanten steeds vaker de vraag of Fundaments ook Managed Services kon leveren. Door de dienstverlening en ervaring te combineren met de Managed Services van Oxilion, ontstaat een full-service dienstverlener op het gebied van hoogwaardige cloudomgevingen. Door de standaard hosting-dienstverlening onder te brengen onder het label Oxilion, kunnen we met dit label ons nóg meer concentreren op het leveren van eersteklas zorg op het gebied van standaard hostingoplossingen.

Wat betekent de fusie voor onze klant?

Technisch gezien verandert er niets. Onze klanten blijven ook gewoon klant bij Oxilion. Wel hebben we de afgelopen periode ons product- en dienstportfolio herzien. We hebben besloten om de dienstverlening eenvoudiger en duidelijker te maken. Wanneer dit invloed heeft op jouw afgenomen producten, bent je hier reeds over geïnformeerd.

Mocht je vragen hebben over het bovenstaande, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088 7 877 678 of mailen naar info@oxilion.nl.