Oxilion neemt diensten PleskProvider over

Over ons
Overname

Binnen de hostingmarkt is het overnemen van bedrijven en dienstverlening niet onbekend. Je leest over de ene na de andere overname. Wij doen daar ook aan mee. Zo hebben we met Fundaments recent branchegenoot Site4U overgenomen. Eind 2021 hebben wij met Pleskprovider een akkoord bereikt voor de overname van de klanten en dienstportfolio van PleskProvider. 

PleskProvider was al een bekende 

Het platform waarop PleskProvider haar klanten heeft draaien wordt al jaren door ons gehost. Uiteindelijk heeft PleskProvider besloten te stoppen met de dienstverlening. Tijdens een van onze contactmomenten kwam dit ter sprake en hebben wij aangeboden om de dienstverlening van PleskProvider over te nemen. Wij continueren de hosting per 01-01-2022. 

Groei door overname 

Een overname betekent een enorme verrijking van ons klantenbestand. Het is een strategische keuze om verder te groeien en om te kunnen doen waar we goed in zijn, solide hosting bieden met onze persoonlijke support. Het is goed mogelijk dat wij in het jaar 2022 meer overnames gaan afronden. 

Aan het werk 

Een akkoord van overname is slechts het begin. Daarna volgt een drukke periode van veel voorbereiding, migraties en nieuwe contacten. Deze werkzaamheden zijn in volle gang. De eerste focus ligt op het verwerken van alle klantgegevens en diensten. Daarna volgt een traject om de diensten op te nemen in onze eigen platformen. Dit alles zonder dat dit grote impact heeft op de nieuwe klanten en zodat wij de dienstverlening probleemloos kunnen continueren.