Patchman

Oplossingen

Wat is Patchman?

Patchman is software die wij gebruiken om de websites op ons hostingplatform te controleren op malware en softwarelekken. De software maakt een scan van de websites en mogelijke kwetsbaarheden worden vervolgens direct gepatcht. Patchen betekent dat de kwetsbare stukken code van je websitebestanden worden aangepast. Zo voorkomen we dat er een lek wordt veroorzaakt, zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen.

Wanneer heb je beschikking tot Patchman bij Oxilion?

Alle PRO-pakketten van Oxilion zijn inclusief Patchman. Je hoeft hier verder niets voor te doen, want Patchman is automatisch ingeschakeld.

Welke applicaties ondersteunt Patchman?

Patchman ondersteunt de meest bekende Content Management Systemen. Denk hierbij aan: WordPress, Drupal, Joomla, Magento en PrestaShop. Ook de meest populaire plugins worden ondersteund door Patchman, zoals: All-In-One SEO Pack, Contact Form 7, Google Sitemap Generator, Jetpack, TinyMCE Advanced, WordPress Importer en WordPress SEO.

Hoe merk ik dat Patchman zijn werk doet?

Als Patchman een lek op jouw website heeft gepatcht, ontvang je een e-mail met daarin informatie over wat Patchman heeft aangepast en geüpdatet om het lek te dichten.

Wij hebben de laatste tijd gemerkt dat Patchman veel van onze klanten heeft beschermd tegen meerdere WordPress Plugin vulnerabilities. Het doet dus zeker zijn werk! Daarmee is Patchman één van de grote voordelen van een hosting-pakket bij Oxilion.

Is jouw website na een patch niet meer bereikbaar? Dan raden wij je aan om de browsercache te legen. Helpt dit niet? Neem dan contact met ons op, zodat we de patch weer kunnen terugdraaien.