Kennisbank Mijn Oxilion

Hosting

Webhosting is een onmisbare dienst die de opslag, toegankelijkheid en het onderhoud van websites mogelijk maakt. Wanneer je een pakket afneemt, huur je ruimte op een server waar jouw websitebestanden worden opgeslagen. Deze server wordt beheerd door een provider, zoals Oxilion, die ervoor zorgt dat jouw website continu toegankelijk is voor bezoekers over de hele wereld. Hosting speelt een cruciale rol in de prestaties en snelheid van je website, evenals in de beveiliging en betrouwbaarheid ervan.

Voordelen van webhosting bij Oxilion

Sinds onze start in 2000 hebben wij ons onderscheiden door onze toewijding aan persoonlijke support en het gebruik van geavanceerde technologieën. Als een van de weinige hostingproviders die nog telefonische support bieden, combineren we onze diepgaande kennis met een sterke betrokkenheid bij het milieu en focus op kwaliteit, zoals blijkt uit onze ISO 14001 en 9001 certificering.

Ons aanbod

Bij Oxilion begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we een divers aanbod aan pakketten, van Basic Hosting tot Business Hosting, elk ontworpen om te voldoen aan wat jij online belangrijk vindt. Onze pakketten zijn rijk aan functies, inclusief uitgebreide PHP ondersteuning, PHP performance tracking, gratis SSL met Lets Encrypt, Patchman, back-ups en uitgebreide technische support.

Webhosting vergelijken

We hebben een duidelijke vergelijkingstabel gemaakt om je te helpen met het vergelijken van hosting en zo de ideale hostingoplossing te kiezen. Deze tabel omvat details zoals SSD-storage, monitoring, onbeperkt domeinen toevoegen, server voor jou alleen, etc.

Prestaties en betrouwbaarheid

Wij begrijpen het belang van betrouwbaarheid. Daarom bieden we duidelijke informatie over onze uptime garanties, data backup en herstel opties, en ondersteunen we technologieën die de laadtijd en performance van je website verbeteren. Neem gerust contact op om het hier met ons over te hebben.

Beveiligingsmaatregelen

Bij Oxilion nemen we de beveiliging van klantgegevens en websites uiterst serieus. Onze geavanceerde beveiligingsmaatregelen omvatten de implementatie van robuuste firewalls, regelmatige malware scans, en krachtige DDoS-bescherming om aanvallen af te weren. Deze gelaagde beveiligingsaanpak zorgt ervoor dat jouw digitale assets veilig zijn tegen externe bedreigingen en ongeautoriseerde toegang. We blijven voortdurend up-to-date met de nieuwste beveiligingstechnologieën en -praktijken om een veilige hostingomgeving te garanderen, zodat je met vertrouwen online kunt zijn, wetende dat je website en gegevens in veilige handen zijn bij Oxilion.

Je hosting laten regelen door Oxilion!

Met meer dan 22 jaar ervaring zijn we niet alleen experts in hosting, maar bieden we ook advies voor jouw online avontuur. Of je nu kiest voor basic of business hosting, Oxilion staat klaar om je te ondersteunen bij het bereiken van je online doelen. Bestel vandaag nog jouw hostingpakket bij dé specialist op dit gebied!