Kennisbank Mijn Oxilion

Cloud hosting

Je hebt vast wel eens van Cloud hosting gehoord. Deze vorm van hosting is de afgelopen Jaren een stuk populairder geworden. Bij Oxilion bieden we verschillende Cloud hosting pakketten aan voor de optimale werking van jouw website. Hierbij blijft jouw website te allen tijde goed werken, ook bij een hoog aantal bezoekers. Ben je op zoek naar een Cloud hosting provider voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Oxilion aan het juiste adres! Door middel van persoonlijke begeleiding zorgen wij voor een veilige en gebruiksvriendelijke online omgeving voor jouw bedrijf. 

Wat is Cloud hosting?

oor middel van Cloud hosting kan een website of applicatie worden gehost op meerdere, onderling verbonden cloudservers. In tegenstelling tot traditionele hosting, wordt de website of applicatie bij Cloud hosting niet op één, maar op meerdere servers geplaatst. Het gebruik van meerdere cloudservers zorgt voor snellere prestaties en schaalbaarheid. Door middel van deze vorm van hosting kunnen bedrijven de capaciteit eenvoudig op- en afschalen bij een veranderend bezoekersaantal.

Voordelen van Cloud hosting

loud hosting heeft meerdere voordelen. Zo heb je vanaf elke computer toegang tot al jouw bestanden en webpagina’s. Dit komt doordat je de bestanden niet opslaat op de computer, maar op een server van een Cloud hosting provider. Dit betekent ook dat je op alle plekken ter wereld toegang hebt tot jouw bestanden. Het maakt dus niet uit waar je bent, jij kunt overal eenvoudig bij jouw bestanden. Een ander voordeel van deze vorm van hosting is dat het geen problemen oplevert als het bezoekersaantal van jouw website ineens veel hoger wordt. Cloud hosting zorgt ervoor dat er altijd een server beschikbaar is die ervoor zorgt dat jouw website optimaal blijft werken.

Vragen en advies

Het verlenen van persoonlijke en kwalitatief goede support zit in ons DNA. Daarom kun je voor eventuele vragen en deskundig advies met betrekking tot Cloud web hosting altijd terecht bij onze enthousiaste specialisten. Zij vertellen je graag alles over Cloud hosting en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Stuur een e-mail of neem telefonisch contact met ons op om direct antwoord te krijgen op al jouw vragen. Onze medewerkers staan voor je klaar.

Cloud hosting pakket aanschaffen bij Oxilion

Er zijn verschillende Cloud hosting providers, maar er kan er maar één de beste zijn! Bij Oxilion ben je aan het juiste adres voor het aanschaffen van een Cloud hosting pakket. Doordat wij al ruim 22 jaar actief zijn in de huidige branche, kunnen wij je heel goed adviseren bij het aanschaffen van een passend hosting pakket. Daarnaast voorzien wij onze klanten altijd graag van persoonlijke begeleiding en de beste service. Bestel vandaag nog jouw Cloud hosting pakket bij Oxilion!