Kennisbank Mijn Oxilion

VPS hosting

Als het aankomt op VPS hosting is het natuurlijk belangrijk dat je bij het bedrijf terecht komt waar dit het beste wordt aangeboden. Gelukkig is dat ook zo, want je hebt ons inmiddels gevonden. Bij Oxilion bieden we verschillende VPS hosting pakketten die ervoor zorgen dat jij al jouw online zorgen werkelijk uit handen kunt geven. Het online avontuur dat jij met jouw bedrijf aangaat kan nog wel eens als lastig worden ervaren, maar door ons in te zetten op het gebied van de VPS hosting weet je zeker dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken. Bekijk snel deze pagina als je op zoek bent naar VPS hosting en wie weet nemen wij binnenkort al jouw online problemen uit handen!

VPS S

€ 49,00

Per maand
2 GB RAM
2 vCPU cores
30 GB SSD
Disaster Recovery, 4 restore punten
Optioneel ServicePlus
Optioneel Back-up
Uitbreidbaar in RAM, VCPU en SSD
Neem contact op Neem contact op

VPS M

€ 99,00

Per maand
4 GB RAM
4 vCPU cores
60 GB SSD
Disaster Recovery, 4 restore punten
Optioneel ServicePlus
Optioneel Back-up
Uitbreidbaar in RAM, VCPU en SSD
Neem contact op Neem contact op

VPS L

€ 199,00

Per maand
8 GB RAM
6 vCPU cores
120 GB SSD
Disaster Recovery, 4 restore punten
Optioneel ServicePlus
Optioneel Back-up
Uitbreidbaar in RAM, VCPU en SSD
Neem contact op Neem contact op

Wat is VPS hosting?

We kunnen nu wel vertellen hoe leuk, handig en goed de VPS server hosting van Oxilion is, maar als je eigenlijk niet zeker weet wat VPS hosting is, heeft dit weinig zin. Een virtual private server is een virtuele machine die als dienst aangeboden wordt, meestal door een hostingprovider. Virtuele machines worden al lang gebruikt door computerfabrikanten als IBM, HP en anderen op mainframes en servers. Als je in dit geval op zoek bent naar de beste VPS hosting van Nederland is het goed dat je bij ons terecht bent gekomen. Voor zowel goedkope VPS hosting als advies over VPS hosting in Nederland kun je altijd bij ons terecht!

Extra zeker met ServicePlus

Met een eigen VPS komen ook verantwoordelijkheden. Een deel van die verantwoordelijkheden kunnen wij van je overnemen. Wij hebben een solide platform ingericht voor de monitoring van jouw server en tijdens onze kantoortijden acteren wij direct op meldingen. Tevens voorzien wij jouw server maandelijks van nieuwe updates. Zo blijft je software up-to-date en je server veilig.

Meer informatie ServicePlus

Geen dataverlies door back-up

Het hebben van een goede back-up strategie verhoogt de continuïteit van je bedrijf. Een foutje, een boze medewerker, hacker of een defect. Dit zijn allen valide redenen waarom back-up een life safer kan zijn. Met de back-up oplossing die wij bieden haal je eenvoudig en snel data terug tot 10 dagen geleden.

Meer weten over het niet verliezen van data? Neem dan contact op.

Neem contact op Neem contact op

Vragen over VPS hosting

Het kan natuurlijk best zijn dat je met wat vragen of opmerkingen blijft zitten met betrekking tot de verschillende varianten op de VPS hosting van Oxilion. We raden je – mocht je hier daadwerkelijk mee zitten – aan om contact op te nemen met onze specialisten. Doordat wij in staat zijn om kennis en ervaring te allen tijde te combineren, hebben wij op elke vraag een antwoord en voor elk probleem een oplossing. Neem contact op via onze website en laat weten waar we jou mee kunnen helpen!

VMware virtualisatie en SSD opslag

VMware is een toonaangevende speler in de wereld als het draait om virtualisatie. Met deze software zijn wij in staat om geavanceerde clusters te bouwen waar een VPS opgeleverd kan worden met een zeer hoge beschikbaarheid. Dit wordt High Available genoemd.

Een applicatie moet data kunnen opslaan en ophalen van de opslag. Dit wordt lezen en schrijven genoemd en de snelheid van het opslagsysteem wordt uitgedrukt in Inputs en Outputs per Seconde (IOPS). Veel applicaties worden zeer intensief gebruikt en hebben daarom een hoge IOPS nodig. Standaard leveren wij de VPS op met SSD van zeer hoge kwaliteit en zeer hoge IOPS. Alles om de verwerking van data zo snel mogelijk te houden.

Hoge mate van zekerheid

Standaard zijn onze VPS opgeleverd in het netwerksegment achter onze DDoS wasstraat van de stichting Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP). Deze anti DDoS oplossing houdt het verkeer 24*7 in de gaten en zal bij constatering van ‘vuil’ verkeer starten met het ‘wassen’ van dat verkeer. Hierdoor zal het ‘vuile’ verkeer afgeslagen worden terwijl het ‘goede’ verkeer we overkomt. Je kunt dus zonder problemen verder draaien.

Zonder een back-up is de continuïteit van je organisatie niet geborgd. Er kan altijd iets gebeuren met een VPS door eigen toedoen of toedoen van anderen. Met de back-up & restore methode ben je in staat om de VPS snel te herstellen naar een eerder moment. Je bent snel weer online en back in business. De back-up wordt iedere nacht gemaakt en de gemaakte back-up wordt opgeslagen voor een duur van vier dagen.

VPS hosting kopen bij Oxilion

Als we het hebben over VPS hosting dan kan er natuurlijk maar één de beste zijn. Doordat wij al ruim 22 jaar actief zijn in de huidige branche is het mogelijk om naast passende hosting pakketten aan te schaffen, ook mogelijk om advies te krijgen over het online avontuur dat jij met je bedrijf aangaat. Laat Oxilion zeker de hulp bieden in dit avontuur die jij misschien wel nodig hebt en bereik samen met ons de resultaten die jij online altijd al hebt willen behalen. Bestel jouw VPS hosting vandaag nog bij dé specialist op dit gebied: Oxilion!