Nieuws

Eenvoudig doorsturen

|

De domeinnaam doorsturen naar een andere website, domeinnaam of direct doorsturen naar Facebook? Dat kan.

Samenwerken aan een betere oplossing

|

Enige tijd geleden hebben wij Zarafa connected mail aangekondigd. Inmiddels maken veel van onze klanten hier gebruik van en zijn wij resellers aan het verzamelen. De resellerfunctionaliteit wordt nog hard aan gewerkt, maar ondertussen wordt het pakket zelf steeds verbeterd op basis van feedback van bestaande klanten.

Nieuwe medewerkster

|

Een groeiend mailplatform Zarafa, meer en meer managed servers, snelst groeiende reseller van IASO en nieuwe infrastructuurklanten. Het totaal aantal klanten groeit elke dag. Met al deze nieuwe klanten groeit ook het administratief werk. Daarom hebben wij per 3 maart een nieuwe collega verwelkomd.

Search engine optimization en laadtijd

|

Lunch Learn seo startscherm
We weten allemaal wat search engine optimization inhoudt. Maar weten we ook of we zaken technisch goed hebben ingericht en of we de juiste tools gebruiken? Monitoren we onze effort? Dat heeft Vincent Rijnbeek verder toegelicht bij de Lunch & Learn.

Belangrijke wijziging voor domeinhouders

|

Het registreren van een domeinnaam klinkt vaak heel eenvoudig. Je vraagt het simpelweg aan bij een partij die je daarvoor hebt gekozen, zoals Oxilion. Wij regelen dan dat het domein ook daadwerkelijk actief wordt, zodat je website en/of e-mail met dat domein op het internet beschikbaar is.

Virtuele servers en het beheer

|

Wel of geen root-rechten op een server? Zelf verantwoordelijk zijn voor updates en upgrades van de software op de server, of die verantwoordelijkheid overgeven aan Oxilion? En hoe zit het met monitoring en ingrijpen bij problemen?

Buiten internet om, tóch bij je applicatie?

|

Een applicatie, dat kan van alles zijn. Wat zij gemeen hebben met elkaar is dat zij allemaal gebruik maken van het internet. Maar wat als er geen internet is? Juist, dan ontsluiten we gewoon op een andere manier.

Meet the Oxilionen

|

Op een persoonlijke manier communiceren, dat doen wij graag. Maar wie is wij? Mensen doen zaken met mensen. Veel van onze mensen ken je misschien van naam, maar sommige waarschijnlijk ook niet. Daarom willen we je graag kennis laten maken met ons ‘ground control-team’!

Kennis vergaren in 2014

|

Kennis moet niet meer bij één persoon blijven, maar gedeeld worden met anderen. Net als voorgaande jaren organiseren wij ook dit jaar weer sessies voor het delen van kennis. We kunnen jullie niet dwingen maar we proberen het wel zo aantrekkelijk mogelijk te maken met actuele onderwerpen, een heerlijke lunch...