Nieuws

Data altijd beschikbaar met NetApp

|

netapp logo
Als specialist in bedrijfskritische hosting werken wij proactief aan de bereikbaarheid van jouw applicatie of website. Omdat we niks aan het toeval overlaten, werken we uitsluitend met bewezen technologie. Voor de beschikbaarheid van data gebruiken we NetApp, bekend om zijn state-of-the-art storage-oplossingen.

Nieuw beveiligingslek GHOST

|

Gisteren is een kritiek lek geconstateerd in de software glibc, het gevonden lek heeft de naam GHOST. Dit lek geeft aanvallers de mogelijkheid om op afstand en zonder geldige inloggegevens vrij eenvoudig kwetsbare servers over te nemen en kan de aanvaller willekeurig code uitvoeren op de server.

Twee overnames succesvol afgerond

|

Oxilion heeft de hostingactiviteiten van Red5 en MetroPlus met succes overgenomen. Deze klanten kunnen per direct volledig gebruik maken van alle services en support van Oxilion.

Oxilion verwelkomt nieuwe collega’s in 2015

|

Bij Oxilion doen we er alles aan om 2015 net als 2014 weer tot een topjaar te maken. Voor ons betekent dat: de allerbeste service leveren en doen wat we beloven. Daar hoort ook professionalisering en uitbreiding bij, en daarom zijn we blij met onze nieuwe aanwinsten – Oxilionen –...

Openingstijden tijdens de feestdagen

|

De feestdagen staan weer voor de deur. En dat betekent gezelligheid met familie en vrienden. Dat geldt voor jou maar ook voor ons. Daarom hebben wij de aankomende weken tijdens de feestdagen gewijzigde openingstijden.

Drupal Splash Awards

|

Splash Awards prijzen
In het jaar 2014 heeft Oxilion veel focus aangebracht. Zo zijn wij ons verder gaan richten op managed servers voor webapplicaties. Deze markt is enorm en onderdelen daarvan zijn bijvoorbeeld Java applicaties, Magento en Drupal applicaties.

Oxilion neemt hostingdiensten Red5 over

|

Steeds meer klanten weten ons te vinden en ons klantenbestand is ook dit jaar weer gegroeid. Wij communiceren graag met onze klanten en willen jullie daarom graag mededelen dat met ingang van 15 september dit jaar wij alle hostingdiensten van Red5 hebben overgenomen.

Brute Force Attacks op de Wordpress login pagina

|

Een veel voorkomende aanval, de Brute Force Attack. Net zolang inlogpogingen afvuren op de wp-admin login pagina tot er succesvol ingelogd wordt. Na succes heeft de hacker volledig toegang tot jouw website. Je kunt niet voorkomen dat het gebeurd, wel kan je het de hackers een stuk moeilijker maken.

Beveiligingslek gevonden in OpenSSL

|

Afgelopen week is er een nieuw lek ontdekt in de software OpenSSL, dit lek hebben ze de naam Poodle gegeven. De software OpenSSL is een opensource-implementatie van het SSL/TLS protocol en verzorgt de encryptie van requests tussen browsers en servers.