Nieuws

Toon alles
Algemeen
DNS
Evenementen
Kennis
Oplossingen
Over ons
Security
Nieuwsbericht: Waarom een eigen domeinnaam met e-mail?

Waarom een eigen domeinnaam met e-mail?

01 juni 2021

Een eigen domeinnaam met e-mail biedt enkele voordelen ten opzichte van een Hotmail of Gmail adres. Zo geeft een eigen domein een professionele uitstraling. Tevens is de domeinnaam eenvoudig te herkennen door de ontvangers wat resulteert in meer vertrouwen.

Lees verder
Nieuwsbericht: Oxilion Academy

Oxilion Academy

04 februari 2020

Onder de noemer ‘Oxilion Academy’ kregen onze medewerkers afgelopen jaar de mogelijkheid om zowel als individu en als team te groeien.

Lees verder
Nieuwsbericht: SSL-certificaat verplicht

SSL-certificaat verplicht

24 oktober 2019

Maak je gebruik van formulieren op je website? Dan ben je verplicht om de bezoekers van je website te beschermen door middel van een SSL-certificaat.

Lees verder
Nieuwsbericht: Afstuderen bij Oxilion

Afstuderen bij Oxilion

19 februari 2019

Afstuderen bij Oxilion, hoe is dat eigenlijk? Wij stelden 7 vragen aan Tiemen de Jonge, onze marketing afstudeerstagiair.

Lees verder
Nieuwsbericht: ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 gecertificeerd

13 november 2018

Ja we mogen het eindelijk van de daken schreeuwen: vanaf heden zijn wij ISO 9001 gecertificeerd! In dit artikel vertellen we je er graag alles over.

Lees verder
Nieuwsbericht: PHP 7.2 nu beschikbaar

PHP 7.2 nu beschikbaar

18 oktober 2018

PHP 7.2 is op 30 november 2017 gelanceerd en is een stuk sneller en efficiënter dan voorgaande versies. Vanaf heden is PHP 7.2 de standaard voor al onze nieuwe hostingpakketten.

Lees verder
Nieuwsbericht: Wat is mixed content?

Wat is mixed content?

10 juli 2018

Enkel een SSL-certificaat op je website installeren, is helaas niet voldoende om het felbegeerde groene slotje in de adresbalk te krijgen. Je moet ook ‘mixed content’ verhelpen, maar wat is dit?

Lees verder
Nieuwsbericht: Werken in een droomhuis

Werken in een droomhuis

03 juli 2018

Sinds 4 jaar werken wij met veel plezier in het Menko – Van Damhuis in Enschede. Lees hier meer over dit monumentale pand.

Lees verder
Nieuwsbericht: Lunch & Learns

Lunch & Learns

24 april 2018

Een aantal keer per jaar organiseren wij een Lunch & Learn voor onze klanten. Dit is een inspirerende kennissessie op een toffe locatie, mede verzorgd door één van onze partners.

Lees verder
Nieuwsbericht: Sinds 6 april 2000

Sinds 6 april 2000

06 april 2018

Ze begonnen als JR Online op 06-04-2000. Raoul Werger en Jeroen Tekelenburg vertellen je graag hoe JR Online naar Oxilion en Fundaments is gegroeid.

Lees verder
Nieuwsbericht: Direct oplossingen aanvragen

Direct oplossingen aanvragen

03 april 2018

Vanaf heden kun je drie van onze oplossingen direct aanvragen via onze website. Het gaat om VPS Hosting, Shared Webhosting en Reseller Hosting.

Lees verder
Nieuwsbericht: Alle brochures nu online!

Alle brochures nu online!

02 januari 2018

Op onze website staan alle oplossingen die we aanbieden beschreven. Wil je nog nét dat beetje extra informatie? Dan kun je vanaf nu uitgebreide brochures bij ons aanvragen.

Lees verder
Nieuwsbericht: Foto's Food Festival

Foto's Food Festival

10 augustus 2017

Vrijdag 7 juli was ons eerste Food Festival. Met trots presenteren wij de foto’s die jeleukstefoto.nl voor ons heeft gemaakt tijdens dit evenement. Hierbij een impressie van deze gezellige dag.

Lees verder
Nieuwsbericht: Overname van i-Hosting

Overname van i-Hosting

03 augustus 2017

i-Hosting is onderdeel van Creaal Holding uit Deventer. Creaal heeft ervoor gekozen om zich meer te focussen op hun andere expertises en hun hosting over te dragen aan Oxilion BV.

Lees verder