Onze dienstverlening is uitgebreid naar Amsterdam IX7


12 juli 2017

Naast de productielocaties in Enschede en Hengelo bieden we nu ook diensten aan in Amsterdam. Door deze geografische uitbreiding kunnen we een betere risicospreiding bieden, maar het is ook een logische stap in de uitrol van een professionele anti-DDoS-oplossing.

De locatie IX7 is in de eigen redundante netwerkring opgenomen, zodat multidatacenteromgevingen tussen Hengelo/Enschede en Amsterdam ingericht kunnen worden. Het nog te lanceren nieuwe shared hostingplatform wordt ook in IX7 ondergebracht, net als de VPS-servers.

Anti-DDoS: NaWas

Door toevoeging van IX7 kunnen we aansluiten bij NaWas: de Nationale anti-DDoS Wasstraat. Met directe koppelingen op o.a. AMS-IX is het mogelijk om DDoS-verkeer te laten filteren, waardoor het effect van een aanval minimaal blijft. De NaWas is een centraal opgestelde hoeveelheid anti-DDoS-apparatuur van bekende merken, waarlangs verkeer geleid kan worden als het netwerk onder een DDoS-aanval ligt. De “wasstraat” is een initiatief van de NBIP in samenwerking met DHPA, AMS-IX en NL-IX. Lees meer over onze DDoS-wasstraat.

Diensten Amsterdam IX7

  • vCloud
  • Colocatie
  • Binnenkort: shared hostingplatform
  • Binnenkort: VPS-servers
Blog overzicht