header studioweb

Over Oxilion

Onze droom is een wereld waarin informatietechnologie er is om mensen vleugels te geven. Onze missie is om met internetgerelateerde diensten en producten de voorwaarden te scheppen waarmee individuen, organisaties en ondernemingen kunnen excelleren. Wij zien onze kennis van techniek en beheer als een middel waarmee we anderen in staat kunnen stellen hun ambities waar te maken en daarbij boven zichzelf uit te stijgen.

 

Meer Over Oxilion

Support = Oxilion, Oxilion = support

Bij Oxilion worden we uiteraard blij van superieure techniek en optimaal beheer. Maar we gaan pas echt glimmen als klanten, zoals jij, maximaal van onze oplossingen gaan profiteren. Als techniek en beheer jou een platform bieden voor buitengewone prestaties, zowel maatschappelijk, bestuurlijk, economisch, academisch of anderszins. Internet als lanceerbasis. Oxilion als partner die je in staat stelt boven jezelf uit te stijgen. Sleutelwoord: support. 

Wij doen niet aan support, wij zijn het

Bij Oxilion doen wij niet aan support, wij zijn het. Een paar kenmerken:

  • Op deze pagina vind je al diverse mogelijkheden tot rechtstreeks en snel contact;
  • De telefoon wordt bij ons altijd opgenomen (en je belt tegen lokaal tarief);
  • Direct contact met onze specialisten (geen antwoordcomputers, wachtrijen, of tickets);
  • Altijd een snel antwoord op je e-mails. Ervaar het zelf;
  • Je mag altijd bij ons langskomen (schuif eens aan voor de lunch);
  • Bij eventuele storingen vind je op onze site altijd actuele informatie.

Support begint met preventie

Omdat het ons niet om de supportactie te doen is maar om jouw succes, doen we er alles aan om problemen te voorkomen. Bijvoorbeeld door met uitmuntende leveranciers te werken, met wie we stevige afspraken maken over zaken als vervangingssnelheid. Met steeds één doel voor ogen: zorgen dat jij op je eigen tijd en wijze toegang hebt tot je website of data.

Contact

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Vierentwintig uur per dag per e-mail en telefonisch op werkdagen van 8:30 tot 17:30 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Omdat 088 - SUPPORT (088-7877678) een bedrijfsnummer is kunt u vanuit heel Nederland voor lokaal tarief bellen! Uiteraard ben je ook van harte welkom op ons kantoor.