Oxilion neemt diensten Direct ICT over

Over ons
Overname

Begin dit jaar heeft ons INTERSTELLAR-zusje Exite haar branchegenoot Direct ICT overgenomen. Met deze strategische overname zijn ook de bijbehorende hostingdiensten overgenomen. Deze diensten behoren niet tot de core-business van Exite als ICT-dienstverlener. Om de beoogde kwaliteitseisen te kunnen continueren is daarom besloten om de webhosting en aanverwante diensten bij Oxilion onder te brengen.

Groei door overname

Deze overname past goed binnen de groeistrategie van Oxilion. In de afgelopen 12 maanden is dit onze derde overname van een hostingportfolio. Eind vorig jaar werd Site4U overgenomen en begin dit jaar namen wij PleskProvider over. Inmiddels is ons klantenbestand uitgegroeid tot meer dan 6.000 actieve klanten waarvoor wij bedrijfskritische applicaties online houden. En dat doen we met plezier!

Kracht van INTERSTELLAR

Door de goede samenwerking tussen de verschillende organisaties binnen INTERSTELLAR kunnen wij oplossingen van hoge kwaliteit bieden aan onze klanten. Zo laat deze overname ook zien dat wij onze krachten optimaal kunnen bundelen.

Maar ook op ander vlak kunnen wij onze krachten bundelen. Zo heeft recent onze collega Kerim Sancakdar het team van Oxilion verlaten. Gedurende zijn werkperiode van vijf jaar heeft hij ambities opgebouwd op het vlak van cyber security. Om deze ambities waar te maken en zijn kennis beter tot zijn recht te laten komen, vervolgt Kerim zijn carrière bij ons INTERSTELLAR-zusje Pinewood. Succes Kerim!

Nieuwe krachten nodig

Door de extra werkzaamheden die voortkomen uit deze overnames en het vertrek van onze collega Kerim zijn wij op zoek naar een nieuwe Customer Support medewerker. Ben jij of ken jij iemand die samen met ons ruim 6.000 klanten ondersteunt in hun online missies?